HUUR-VERHUUR-GELUIDSAPPARATUUR

Versterkers, Luidsprekers, Mixers, Microfoons, DjSets, Muziekcomputer, Megafoon

Huur een geluidsinstallatie voor Party, Feest, Evenement, Dj, Barbecue, etc.
Mogelijkheden, afspraken, voorwaarden etc.

MOGELIJKHEDEN: Met ons uitgebreide pakket aan geluidinstallaties en muziekcomputers is nagenoeg elke combinatie mogelijk en af te stemmen naar uw behoeftes. Onze audio apparaten zijn geschikt voor kleine, middelgrote tot grotere ruimtes met uitzondering van grote buiten evenementen, e.a. is ook afhankelijk van de ruimtes en inrichting.

Bij twijfel kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Voorwaarden en afspraken....

Op onze pagina met verhuur objecten zijn de genoemde prijzen inclusief 21% BTW. De borgsom is uiteraard zonder BTW en deze word terugbetaald of gestort nadat de apparatuur onbeschadigd is terug gekomen. Reeds aanwezige zichtbare schade dient bij afhalen gecontroleerd te worden. De gehuurde zaken dienen vooraf betaald te worden inclusief de borgsom.

Indien mogelijk, raden wij aan de apparatuur of muziekcomputer zelf af te halen en terug te brengen. Verzenden is mogelijk maar vaak kostbaar omdat het gewicht vaak hoog is of moeilijk te verpakken. Daarnaast is schade ontstaan door verzending voor rekening van de huurder.

Onze muziekcomputers maken nadat ze in geschakeld zijn een log. bestand... kopieer dus NOOIT software of muziekbestanden want wij kunnen dit controleren. Muziek in openbare ruimtes.... U bent zelf verantwoordelijk voor BUMA/STEMRA rechten.

Technische tips.
Voor dat u apparaten inschakelt eerst alles zorgvuldig aansluiten en gebruik de juiste kabels. Zet alle volume regelaars op nul. Zorg er altijd voor de luidsprekers goed zijn aangesloten.
Pas dan de apparaten inschakelen........

NAAR HET BESTEL/RESERVEER FORMULIER HIER

 


Bel gerust voor meer informatie: 0622741299

Nog meer feest en evenementen gerelateerde verhuur objecten.
Dj muziekcomputer   KLIK  vanaf Euro 50 per dag.

BEL: 0622741299
voor meer informatie